Lediga lokaler i Göteborg

Önskar ni hyra lokaler för kontor, lager eller butik?

Letar ni efter lediga lokaler i Göteborg, då skall ni vända er till oss på Bygg-Göta. Vi har kontorslokaler, lagerlokaler, butikslokaler och industrilokaler på attraktiva adresser i Göteborg och i kranskommunerna. I vårt bestånd har vi ca 650 olika lokaler för uthyrning i Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Uddevalla.

Vi på Bygg-Göta har lokaler för en mängd olika användningsområden.Vi vill att ni som företag ska trivas som hyresgäst hos oss och utvecklas, då krävs en positiv och anpassad arbetsmiljö. Därför är ni som kund hos oss alltid i centrum, ni har en central roll i planeringen och utvecklingen av ert företags lokaler.

Kontor

På Bygg-Göta kan vi allt om kvadratmeter smarta planlösningar och marknadshyror, men vi har också en bred kunskap om vilka behov och önskemål som finns hos människor som jobbar på kontor.

Läs mer

Lokaler

Letar ni efter en ledig lokal i Göteborg, då skall ni vända er till oss på Bygg-Göta. Vi har lokaler för alla behov, lagerlokaler, butikslokaler och industrilokaler på attraktiva adresser i Göteborg och kranskommunerna.

Läs mer

Lager

Bygg-Göta har lagerlokaler för uthyrning i Göteborg och kranskommunerna.

Vi hjälper er att hitta rätt lagerlokal utifrån era behov & önskemål.

Läs mer